PlanketGBG 2013 är över för den här gången

Vi som har anordnat PlanketGBG 2013 tackar alla som har ställt ut, spelat musik och besökt utställningen. Vilken härlig dag vi skapade tillsammans. Välkomna tillbaka nästa år!!!

Ni som av olika anledningar inte kunde hämta ut er bok för 2013-års utställning kommer att bli kontaktade via mail.

Vi har också fått frågor om det fortfarande går att köpa årets bok. För tillfället är det inte möjligt, men om vi får tillräckligt många förfrågningar gör vi eventuellt en ytterligare upplaga. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail till info@planketgbg.se (bara intresseanmälan, inget köptvång). Böcker för 2010-2012 finns fortfarande kvar, vill du ha någon av de hör av dig till samma mailadress.

1 thought on “PlanketGBG 2013 är över för den här gången

 1. Svara
  Eva Andréasson - 23 augusti, 2013

  Tack för ett trevligt Plank!
  Första gången för mig och jag kommer nog tillbaka… men inte utan stol denna gång… Trots otroligt trötta fötter var det en härlig dag med underbart väder och mycket folk som kom och tittade. Och vilka underbara, spännande och fantastiska foton och bilder ni alla ställde ut.
  Fick en rejäl överraskning också under dagen… Jag sålde tre av mina bilder! Två var bland dem som jag ställde ut och ytterligare en extra som jag hade med. Jag tror inte de som fick mina bilder med sig hem förstår hur glad jag blev och hur mycket det betydde… helt fantastiskt! 😀
  Återigen, ett stort tack till er arrangörer och alla glad fotografer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top