Bild till utställarboken

Skicka in din bild genom att fylla i formuläret nedan. Vi behöver din bild senast den 16 juni för att vi ska hinna göra klart boken och trycka den innan utställningen.

Bilden bör ha följande inställningar:
Storlek: Minst 2000 pixlar på kortaste sidan
Format: jpg
Upplösning: 300 ppi
Färgrymd: AdobeRGB

Det är viktigt att din bild är minst 2000 pixlar på kortaste sidan, annars kommer den inte se bra ut i boken. Har du inte Photoshop finns bra gratisprogramvaror att ladda ned (Gimp) eller online (Pixlr) för att göra om bilden till rätt format.

Boken är i stående A5-format, men det går alldeles utmärkt att ha både stående och liggande eller kvadratiska bilder. Undvik att lägga på ramar eller signaturer på bilden, eftersom vi kommer att lägga till ditt namn och webbadress intill bilden ändå.

När vi har tagit emot din bild gör vi en granskning så att den uppfyller de tekniska kraven, och hör av oss om den är OK, eller om du behöver skicka in den på nytt.

På själva utställningen ansvarar du själv för de bilder du ställer ut, men i boken ansvarar PlanketGBG för materialet såsom utgivare. Du får därför bara använda bilder som du själv kan garantera att du äger upphovsrätten till, och att bilden i övrigt är förenlig med svensk lagstiftning. I och med att du bifogar din bild så samtycker du till att den kommer att publiceras i 2023 års utställarbok och onlinebok utan att någon ersättning utgår till dig.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Din webbadress

  Din bildfil

  Eventuellt meddelande

  Det går också bra att maila bilden till bild@planketgbg.se

  Scroll to top