Open post

PlanketGBG 2022 blir av!!!

Efter två långa år av väntan och inställda utställningar kan vi med glädje meddela att PlanketGBG är tillbaka och vi kör lördagen den 3 september 2022.

Open post

PlanketGBG 2020 INSTÄLLT

Hej alla!

Det är med en tår i ögat vi nu kan konstatera att även PlanketGBG blir inställt i år. Göteborg&Co har beslutat att ställa in Kulturkalaset och då blir även vi tvungna att ställa in.

Vi återkommer med mer information och förslag på lösningar, håll ut! 😉

Open post

PlanketGBG 2019 är fullbokat

Nytt rekord (igen), PlanketGBG 2019 blev fullbokat på mindre än 10 timmar. Vilket tryck, och tack alla ni som har anmält er!

Det som är riktigt roligt är att vi har väldigt många nya utställare. Ni som har fått mailsvar från oss har en plats. De som har anmält sig efter det hamnar på en reservlista, och vi återkommer till er!

Open post

Nedräkningen till PlanketGBG 2019 har börjat!

Vi har 130 platser och PlanketGBG är lördagen den 10 augusti mellan kl. 12-18.

Anmälan till årets plank öppnar den 28 januari, kl 00.00.

Vill du säkra din plats till planket, var ute i god tid då vi brukar bli fullbokade ganska snabbt. Ni som varit med tidigare eller anmält intresse ska ha fått informationen via mejl också.

Vänligen observera att vi har uppdaterat våra regler enligt nedan. Detta för att slippa jaga betalningar och bilder:

• Betalning ska ske inom 10 dagar efter anmälan gjorts annars förlorar man sin plats! Vi kommer att erbjuda betalning via Swish och betalning till Bankgiro.

• Deadline för att skicka in bild till den tryckta boken är den 30 april.

Posts navigation

1 2 3 4 7 8 9
Scroll to top