anmäl dig senast 19 juli!

nu är det hög tid att anmäla sig till planket!
så här i semestertider är det många som är bortresta och vi har fått förfrågningar om sena anmälningar. platser finns fortfarande kvar så vi förlänger anmälningstiden en vecka!
sista anmälan är nu måndagen den 19 juli.
du är anmäld först när du både satt in pengar samt mailat bild
.


var med och skapa en grym utställning!
hoppas vi ses där,

mette & camilla

13 reaktioner på ”anmäl dig senast 19 juli!”

 1. yess! nu börjar det dra ihop sig 🙂
  lite frågor:
  *kan man spika på tvärslåarna?
  *kommer varje meter vara markerad på något sätt?

  och en annan grejj om kartan som ni skickade. jag är rätt ny i göteborg så jag vill bara vara mer säker på vart det är. har markerat på den här kartan där jag gissar att det kommer vara.

 2. hej,

  man får spika på tvärslåarna, men bara på dessa.
  varje sektion mellan stolparna är två meter, se bilderna.

  kartan stämmer precis! planket vi använder är sträckan från trägårns parkering till där det svänger mot trädgårdsföreningens entré.

  välkommen!

 3. Hej!

  Roligt igen som förra året! Jätte häftigt! Älskar gatu-utställningar som har vanliga människor som tittare. Jag skulle bara förslå att vi alla kan tänka igenom någonting gemensamt mot det oväntade regnet ( som förra året ), kanske köpa några meter plast eller så ( 5:- per pers. eller? )
  Häls // Mehrdad

 4. Hej! Jag betalade in anmälningsavgiften sent igårkväll, när vet jag om jag verkligen får vara med? Tänk om det blivit fullt liksom? 🙂
  MVH Frida Johansson

 5. Hej!
  Har just mailat bild och satt in slantarna. Kommer det besked om man hann komma med, om det finns plats fortfarande? Finns det någon lista där man kan se andra deltagare, som ni har haft förut?
  Hälsningar Susanne Otterberg

 6. det kommer besked, så fort vi hinner stämma av att pengarna finns på kontot samt att vi fått era bilder. vi arrangörer befinner oss på olika håll i landet och pysslar med annat också, så håll ut, vi jobbar på så gott vi kan!

 7. hej björn,

  svar och lista kommer. alla som har betalat kommer med, men nu är det fullt. vi har precis gått igenom och svarat på 50 av alla mail i inkorgen så det tar lite tid.. desto mer spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *